چگونه غذا را تازه نگه داریم تا زمانی که ممکن است!
مهم است که بدانید چگونه غذا را تا زمانی که ممکن است تازه نگه دارید، در غیر این صورت، به سادگی پول را دور می ریزید.
چیزهای بیشتری نسبت به آنچه که به نظر می رسد وجود دارد. شما نمی توانید فقط غذای خود را در یخچال خود مربا کنید و آن را یک روز بگذارید.
شما باید کمی در مورد محل نگهداری آن استراتژی داشته باشید — آیا باید آن را منجمد کنید، در یخچال بگذارید، آن را در قفسه قرار دهید یا داخل محفظه های درب.
در نهایت، با تازه نگه داشتن مواد غذایی خود تا زمانی که ممکن است، تعداد سفرهایی که به خواربارفروشی می کنید را به حداقل می رساند و همچنین باعث صرفه جویی در هزینه های طولانی مدت می شود.
بنابراین، اجازه دهید برخی از جزئیات را در مورد بهترین روش برای مقابله با تازه نگه داشتن مواد غذایی خود مرور کنیم:
چگونه غذا را برای مدت طولانی تری تازه نگه داریم
دمای مناسب یخچال را تنظیم کنید
مرز باریکی بین خیلی سرد و خیلی گرم وجود دارد. اما “منطقه طلایی” برای یخچال حدود 37 فارنهایت است.
(من یک علامت درجه را در اینجا تایپ می کنم، اما صادقانه بگویم نمی دانم چگونه.)
وقتی دمای غذا از 40 درجه فارنهایت بالاتر می رود، باکتری ها شروع به رشد می کنند و ممکن است اتفاقات بدی روی دهد. معنی، فساد.
دمای مناسب برای فریزر شما 0F است. (دوباره فرض کنید در آنجا علامت درجه وجود دارد.) این کار باعث می شود غذای شما کاملاً یخ زده بماند.
حفظ دمای ثابت برای تازه نگه داشتن غذای شما بسیار مهم است.
چگونه غذا را تازه نگه داریمچگونه غذا را تازه نگه داریم:
از دماسنج یخچال استفاده کنید
به خاطر داشته باشید که اگرچه امروزه اکثر یخچالها دارای یک صفحه کنترل با فناوری پیشرفته هستند که به نظر میرسد کنترل کامل دما را به شما ارائه میدهد، ممکن است کمی فریبنده باشد.
بسیاری از کنترل های یخچال آنقدرها دقیق نیستند. تفاوت قابل توجهی با آنچه یخچال می گوید، در مقابل دمای واقعی وجود دارد.
برای به حداقل رساندن این امر، خرید دماسنج یخچال را توصیه میکنیم.
اینها ارزان هستند و به شما ایده بهتری می دهند که آیا یخچال شما دمای ثابتی دارد و به شما کمک می کند تا مواد غذایی خود را تا زمانی که ممکن است تازه نگه دارید.
همچنین می توانید از دماسنج یخچال برای شناسایی نقاط سرد و گرم در یخچال خود استفاده کنید. زیرا متأسفانه، اغلب از یک قسمت یخچال به قسمت دیگر اختلاف قابل توجهی وجود دارد.
هر سازنده یخچال معمولاً محدوده و توصیههای خود را برای تنظیمات دارد تا مطمئن شود دمایی که میبینید همان دمایی است که وجود دارد.
اضافه شدن اخیر یخچالهای هوشمند به بازار، این روند را به سمت دقت دما بسیار رایجتر کرده است.
چگونه غذا را تازه نگه داریم:
نحوه نگهداری مواد باقیمانده

وقتی صحبت از نحوه نگهداری باقیماندهها میشود، قوانین اساسی وجود دارد:
1) یک مکان ثابت در یخچال خود داشته باشید که معمولاً باقیماندهها در آن نگهداری میشوند.
معمولاً توصیه می کنیم آنها را به سمت جلو و در یک قفسه در خط چشم خود قرار دهید.
این کار باعث میشود که شما آنها را فراموش نکنید و بیشتر از باقیماندههایتان استفاده کنید تا اینکه آنها را خراب کنید.
همچنین ممکن است به تمام غذاهای باقیمانده خود برچسب بزنید زیرا این عادت خوبی است که هنگام بررسی نحوه تازه نگه داشتن غذا تا زمانی که ممکن است به آن عادت کنید.
۲) سرمایهگذاری روی برخی از ظروف ذخیرهسازی شیشهای با درب قفلکننده را در نظر بگیرید.
اینها نه تنها کمک میکنند باقیماندههایتان را تا زمانی که ممکن است تازه نگه دارید، بلکه گرم کردن مجدد آن را آسان میکند.
شیشه انتخاب سالم تری نسبت به بیشتر ظروف پلاستیکی است، زیرا احتمال کمتری وجود دارد که مواد شیمیایی در غذای شما نفوذ کند.
همه ظروف ذخیره سازی پلاستیکی یکسان ساخته نمی شوند و برخی از مارک های ارزان تر حتی فاقد BPA نیستند. اگر معنی آن را نمی دانید، باید برخی از این پیوندها را بررسی کنید.
3) میخواهید مطمئن شوید که غذای داغ را مستقیماً در یخچال قرار نمیدهید.
این روش تازه نگه داشتن غذا نیست.
این باعث رشد باکتری ها می شود و می تواند باعث بیماری های ناشی از غذا شود.
به من اعتماد کنید، بین بیماری استفراغ و اسهالی که ممکن است تجربه کنید، هرگز این اشتباه را تکرار نخواهید کرد.
قبل از اینکه غذای داغ را کنار بگذارید، آن را به دمای اتاق برسانید. این تضمین می کند که شانس رشد باکتری را به حداقل می رساند.
تگهداری مواد غذایی به صورت تازه
استفاده از کشوها
محصول خود را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارید
برای کمک به تازه نگه داشتن محصولات خود تا زمانی که ممکن است، مطمئن شوید که از کشوهای ترد خود استفاده می کنید.
معمولاً روی این کشوها تنظیماتی وجود دارد که به شما در مورد سطح رطوبت کمک می کند.
اما این لعنتی به چه معناست؟ کدام غذاها در کدام سطح رطوبت بهتر عمل می کنند؟ چگونه با استفاده از سطوح رطوبت غذا را تازه نگه داریم؟ در اینجا یک راهنمای کوچک وجود دارد:
رطوبت کم: این تنظیم برای غذاهایی است که سریع میرسند. به عنوان مثال می توان به سیب، انگور، هلو، قارچ، خربزه، فلفل، آووکادو و غیره اشاره کرد.
رطوبت بالا: این تنظیم برای غذاهایی که مستعد پژمرده شدن هستند مانند کلم بروکلی، سبزیهای برگدار، گل کلم، پیاز سبز، هویج و موارد مشابه بهترین است.
خیلی ساده، نه؟ معمولاً بهتر است یک کشو را برای LOW و دیگری را برای HIGH تنظیم کنید. استفاده صحیح از کشوهای ترد، محصولات شما را تا زمانی که ممکن است تازه نگه می دارد.
چگونه غذا را برای مدت طولانی تری تازه نگه داریم:
نحوه نگهداری تخم مرغ و گوشت
- وقتی صحبت از تخم مرغ و گوشت می شود، اینها معمولاً فاسد شدنی ترین مواد غذایی شما هستند.
- آنها همچنین معمولاً گرانترین هستند، بنابراین شما واقعاً نمیخواهید نگهداری این غذاها را دچار مشکل کنید.
- ما می دانیم که برخی از یخچال ها دارای یک ظرف تخم مرغ در در هستند، اما صادقانه، این موارد را نادیده بگیرید.
- درب (همانطور که در زیر خواهید دید) معمولاً گرم ترین قسمت یخچال است و مکانی برای فاسد شدنی نیست. وقتی به این فکر می کنید که چگونه غذا را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارید، سردترین قسمت یخچال خود را در نظر بگیرید.
- پایینترین قفسه یخچال معمولاً سردترین مکان در یخچال شما است. (دوباره، از دماسنج یخچال دستی خود برای تأیید این موضوع استفاده کنید!)
- گوشت و تخم مرغ خام خود را اینجا قرار دهید. این تضمین می کند که فاسد شدنی ترین اقلام شما تا حد امکان تازه بمانند.
- نکته: همچنین میتوانید سینی را زیر بستههای گوشت خام قرار دهید تا اگر هر یک از آب میوهها به بیرون نشت کند، روی سینی بیفتد و باعث سردرد تمیز کردن آب مرغ از کشوی تردتان نشود. (اوه بله، ما آنجا بوده ایم.)
چگونه غذا را برای مدت طولانی تری تازه نگه داریم!
چه چیزی در درب یخچال نگهداری شود
خوب، پس درب یخچال چطور؟
با توجه به اینکه این مکان معمولاً گرم ترین نقطه در یخچال شما است، توصیه می کنیم اقلامی را در اینجا نگهداری کنید که به تغییرات دما چندان حساس نیستند.
ما می دانیم که بسیاری از شرکت های یخچال دوست دارند ادعا کنند که درهایشان فضایی برای ذخیره گالن شیر دارد، اما چیزی که به شما نمی گویند این است که نگهداری شیر شما در اینجا احتمالاً عمر آن را تا یک سوم کوتاه می کند.
پس چه چیزی را اینجا ذخیره می کنید؟
چاشنی، کره، آب میوه، مربا، زیتون، ترشی، برخی از افکار هستند.
نکته: در مورد سسهای سالاد خامهای مراقب باشید زیرا آنها را بیشتر شبیه شیر میدانید.
چگونه غذا را برای مدت طولانی تری تازه نگه داریم:
آنچه را که نباید در یخچال نگهداری کرد!
بنابراین، همانطور که بسیاری از اقلام نیاز به یخچال دارند، برخی از اقلام نیز هستند که با قرار دادن در یخچال سریعتر از بین می روند.
برخی از این موارد آنقدرها هم که فکر می کنید واضح نیستند، بنابراین ما یک لیست کوتاه در زیر گردآوری کرده ایم تا به شما کمک کنیم تا بفهمید چه چیزی در یخچال می ماند و چه چیزی روی پیشخوان می ماند:
- موز
- گوجه فرنگیها
- نان (برخی افراد نان را در یخچال می گذارند تا تاریخ «بهترین» را افزایش دهند، اما بدانید که نان ممکن است شروع به خراب شدن کند، حتی اگر لزوماً خراب نشود.)
- سیب زمینیها
- پیازها
- قهوه
- سیر
- کیک — عالی، حالا ما کیک می خواهیم.
چگونه غذا را تازه نگه داریم – خلاصه
یخچال شما یک ابزار است و اگر به درستی از آن استفاده کنید، به شما کمک می کند تا مواد غذایی خود را برای مدت بسیار طولانی تازه نگه دارید.
از محفظه های مخصوصی که برای هر نوع غذا ساخته شده است (به جز قسمت های تخم مرغ) استفاده کنید تا طراوت غذاهای خود را به حداکثر برسانید.
مطمئن شوید که روی غذاهای خود برچسب خرما میزنید تا بدانید چه زمانی آنها را در یخچال قرار میدهید.
ما اغلب تاریخ انقضای غذاهایی را که میخریم روی بستهبندی مینویسیم تا مجبور نباشیم دائماً به چاپ کوچک نگاه کنیم.
نکته: همچنین میخواهید هنگام خرید بیش از یک مورد، مطمئن شوید که اقلام موجود در یخچال خود را بچرخانید و حتماً مواردی مانند موارد را با هم ذخیره کنید.
این باعث می شود اولین موردی را که خریده اید فراموش نکنید.
همچنین آخرین و آخرین توصیه در مورد چگونگی تازه نگه داشتن غذای خود تا زمانی که ممکن است:
نکته: از قرار دادن هر چیزی در بالای دریچه های هوای یخچال یا خیلی نزدیک به آن خودداری کنید.
انجام این کار نه تنها جریان هوا را در یخچال شما مسدود می کند و از کارکرد آن در سطوح بهینه جلوگیری می کند، بلکه ممکن است غذاهای شما را منجمد کند و آنها را غیرقابل خوردن کند. البته مگر اینکه پنگوئن باشید.
اما تو پنگوئن نیستی. 🙂
بهروزرسانی COVID-19
با توجه به اینکه کووید-۱۹ جهان ما را ویران کرده است، فکر کردیم مهم است که این مقاله را کمی به روز کنیم.
شما باید مراقب باشید که یخچال خود را زیاد نکنید.
با انجام این کار، نه تنها جریان هوای یخچال خود را مسدود می کنید که مانع از عملکرد آن می شود، بلکه مواد غذایی شما احتمالاً دمای ثابتی ندارند و خیلی سریعتر فاسد می شوند.
اگر احساس میکنید که نیاز به اقلام غذایی اضافی دارید، میتوانید یک یخچال یا حتی یک یخچال فریزر بخرید.